Kontingent

Herunder kan du se kontingent for medlemskab af Paramania, priser for skolingsgebyrer samt pris på det lovpligtige medlemskab af landsunionen DHPU og ansvarsforsikring.

Det koster 450 kr. årligt at være medlem af Paramania. Du betaler for indeværende år når du meldes ind og ellers sker den årlige opkrævning i december måned, forud for næste år. For at dyrke paragliding (undtagen på introduktionsdag) skal du være medlem af en klub og betale 1050 kr. årligt til DHPU for forsikring og medlemskab af DHPU.

Der er følgende to muligheder for skoling i vores klub: Eleven låner klubbens udstyr (seletøj og paraglider) eller eleven anskaffer selv alt udstyr.
Vil du først snuse lidt mere til sporten og blive klogere på hvordan det hele foregår, anbefaler vi at du deltager i en introduktionsdag.

Introduktionsdag
På en introduktionsdag får du lov til styre en paraglider på jorden i forhold til vind og vejr og du lærer her de grundlæggende færdigheder i paragliding.
Er du god til at styre skærmen vil der være mulighed for at du laver nedflyvninger fra lav højde og smager på følelsen af at flyve.

En introduktionsdag varer typisk mellem 3-6 timer afhængigt af vejret.
Vi sørger for det nødvendige udstyr som hjelm, sele og paraglider, så du har alt du har brug for. Du skal blot medbringe noget bevægeligt tøj, vand og godt humør.

Det koster 500 kr. at deltage på en introduktionsdag.

Skal du i gang med at lære paragliding? Du har følgende muligheder i klubben:

Eleven låner klubbens udstyr
Som en elev, der ikke vil anskaffe eget udstyr fra start, betaler man et skolingsgebyr til klubben på 5.000 kr. Derudover betales 450 kr. i klubkontingent (årligt) og 1.050 kr. til DHPU (årligt). Der betales totalt 6.500 kr. for det første indeværende kalenderår plus eventuelt introdagsgebyr. Eleven anskaffer selv hjelm og handsker til brug under skolingsforløbet.

De 1050 kr. dækker lovpligtig ansvarsforsikring samt indeværende års medlemskab af landsunionen (DHPU).

Med skolingsgebyret på 5.000 kr. låner du en paragliderskærm og et seletøj af klubben indtil du er uddannet til Safepro-Para trin 4 (selvstændig pilot) – eller til du investerer i eget udstyr. Eleven får desuden udleveret et eksemplar af Paragliderhåndbogen.

Skolingsgebyret dækker den tid, der går fra man er elev til selvstændig pilot, uanset om det tager 6 måneder eller 3 år.

Det koster altså dig 6.500 kr. at komme i gang med uddannnelsen ved lån af klub-udstyr plus eventuelt introdagsgebyr og omkostninger ved anskaffelse af hjelm/handsker mm. Der skal fremover betales 1.500 kr. årligt for at være medlem af klubben og DHPU samt for at have lovpligtig ansvarsforskring (Den årlige opkrævning sker i december måned).

Eleven anskaffer selv alt udstyr
Det er også muligt at anskaffe sit eget udstyr helt fra start. I så fald er skolingsgebyret til klubben på 2.500 kr. inklusive førnævnte bog.
Dertil betales den lovpligtig ansvarsforsikring samt indeværende års medlemskab af Paramania og DHPU (1500 kr. årligt). Der betales totalt 4.000 kr. for det første indeværende kalenderår.

Det koster altså dig 4.000 kr. at komme i gang med uddannnelsen plus eventuelt introdagsgebyr men du skal dertil selv investere i passende skolings-udstyr (forhør dig med vores instruktører inden køb!).
Der skal fremover betales 1.500 kr. årligt for at være medlem af klubben og DHPU samt for at have ansvarsforskring (Den årlige opkrævning sker i december måned).

Er du allerede sikker på, at du vil begynde at lære at flyve hos os, så kan du tilmelde dig som elev, når du står forrest på ventelisten. Vil du starte med en introduktionsdag?

Skriv dig op på siden kontakt.
Er der noget du er i tvivl om, så tøv ikke med at kontakte os!